Woensdagmiddag 17-1Clinic zeemeerminzwemmenSchrijf je nu in!

RECREATIE

Binnen

Bij binnenkomst in De IJzeren Man treft u onze receptiebalie aan. Hier kunt u onder andere terecht voort al uw vragen of speciale wensen.

Onze medewerkers helpen u graag. In de ruime garderobe treft u onze kleedunits aan met de kluisjes om uw persoonlijke eigendommen en waardevolle zaken in op te bergen. Verder vindt u er douches, spiegelwanden met haardrogers en toiletten. Er is tevens een ruim invalidentoilet met douche. Voor groepen is een gemeenschappelijk kleedlokaal aanwezig. Informatie over de beschikbaarheid hiervan krijgt u bij de receptie.

GOLFSLAGBAD

In het golfslagbad vindt u behalve het golfslaggedeelte ook een krachtige stroomversnelling, een bubbelbad, het peuterbad én de spectaculaire superglijbaan.

Na inspanning volgt ontspanning: er zijn verschillende zithoeken (sommigen met lage relaxstoelen) en een gezellig terras rondom de bar van Beachclub De IJzeren Man.
Vanzelfsprekend is er ook een zitgedeelte bij het peuterbad.

25 - METERBAD

Dit bad voldoet aan de officiële wedstrijdeisen van de KNZB en is de ideale plaats om aan uw conditie te werken. Het bad is 25 x 15 meter en bij de startblokken 3.00 meter diep. Het ondiepe gedeelte is door ons flexibel instelbaar: de diepte varieert daardoor tussen de 0 en 2.00 meter. Op Woensdagmiddag, zaterdag & zondag en tijdens de schoolvakantie kun je je helemaal uitleven op de verschillende speelatracties! Zo is er een megastormbaan "Run Krokodil" aanwezig en een stoere loopmat. Alle ingredienten voor heel veel speelplezier!

Tijdens het vrijzwemmen zijn speel- en duikmaterialen in het water aanwezig.

INSTRUCTIEBAD

Het instructiebad is alleen toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar en begeleiding. Er is een glijbaan met watersproeiers aanwezig. Het bad is 15 x 10 meter. De diepte varieert van 0,30 meter tot 1,10 meter.

BEACHCLUB DE IJZEREN MAN

Beachclub De IJzeren Man is dé ontmoetingsplaats om even lekker bij te komen; van hieruit heeft u een goed overzicht over het recreatiebad. De bar biedt u een ruime drankenkeuze en ook het restaurant biedt een menukaart met voor elk wat wils.

Door het hele zwembad kunt u gebruik maken van gratis Wifi!


Inschrijfformulier binnen