Zwem4daagse

Van 20 juni tot en met 24 juni organiseert Zwembad De IJzeren Man in samenwerking met Reddingsbrigade Weert, ZPC De Rog, De IJsberen en de Koelekopkes de Zwem4daagse bij Zwembad De IJzeren Man.

Zwem4daagse is een sportief evenement voor jong en oud waarmee wordt gestimuleerd om te blijven zwemmen.  

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Het evenement is bedoeld voor jong en oud. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert Zwembad De IJzeren Man van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m of 500m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille.

Daarnaast krijgen alle deelnemers op vrijdag toegang tot het binnenbad, waar om 19:00 uur het zwemvierdaagse discofeest losbarst.

Het hele jaar door worden er op verschillende plekken in het land een Zwem4daagse georganiseerd vooral in de maanden juni, juli en oktober. Dit seizoen zullen ruim 60.000 mensen in Nederland deelnemen.

Meedoen!

Geïnteresseerden kunnen zich online inschrijven via https://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/item/589076/de_ijzeren_man/

Er kan dagelijks gestart worden van 15:30 tot 19:00 uur De kosten voor deelname bedragen € 8,50 per persoon bij inschrijving.

Date

20 - 24 June 2022
Expired!

Time

15:30 - 19:30
Category