Zwem4daagse

Van 19 juni tot en met 23 juni 2023 organiseert Zwembad De IJzeren Man in samenwerking met Reddingsbrigade Weert, ZPC De Rog, De IJsberen en de Koelekopkes de Zwem4daagse bij Zwembad De IJzeren Man.

Zwem4daagse is een sportief evenement voor jong en oud waarmee wordt gestimuleerd om te blijven zwemmen.  

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Het evenement is bedoeld voor jong en oud. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen.

Daarom organiseert Zwembad De IJzeren Man van maandag 19 juni tot en met vrijdag 23 juni 2023 de Zwem4daagse.

Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent of gewoon graag een paar baantjes trekt, deze zwemvierdaagse is voor iedereen toegankelijk zolang je een zwemdiploma A hebt. Trommel je vrienden en familie op en doe samen mee!

 

De zwemtijden zijn erg flexibel, dus je kunt kiezen tussen de ochtendsessie (09.00 – 10.00 uur) of avondsessie (16.00 – 19.30 uur).
De kosten voor deelname zijn slechts € 9,00, inclusief een mooie medaille die je na vier dagen zwemmen kunt ontvangen.
Het evenement vindt plaats in een 25 meter buitenbad, dus je kunt genieten van een fantastische ervaring in de buitenlucht.

Er zijn een paar belangrijke voorwaarden waar je rekening mee moet houden, zoals het feit dat ouders alleen met hun kinderen kunnen meezwemmen als ze zich ook hebben ingeschreven. En je moet minimaal vier van de vijf dagen aanwezig zijn om deel te nemen aan de medaille-uitreiking op vrijdag.

 

Enthousiast geworden en wil je graag meedoen?
Klik dan hier om je in te schrijven voor de Zwem4daagse 2023. Kaarten kunnen niet gekocht worden aan de kassa van het zwembad!

 

 

 

 

 

Hourly Schedule

Nieuwe Dag

Date

19 - 23 June 2023
Expired!
Category