Online reserveren waterskibaan

Reserveer het starttijdstip voor de waterskibaan want vol = vol.
Door extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. corona is vóóraf reserveren verplicht! Doe dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van een tijdsblok.

Voor je eigen veiligheid en die van onze medewerkers hanteren wij strengere regels dan je van ons gewend bent. Leef deze te allen tijde na!

Bekijk de regels en praktische zaken die je moet weten voordat je een reservering maakt.
Tevens is het belangrijk dat je onze huisregels goed leest!

In september én oktober 2020 kan je met 30% korting de waterskibaan reserveren omdat zwembad | waterskibaan | beachclub de IJzeren Man 30 jaar bestaat!

Voer daarvoor de kortingscode: “3363243522079244” in tijdens het reserveren en de 30% korting zal direct worden toegepast op je reservering. Klik in de webshop op invoeren kortingscode en voer de code daar in!

Let op; doe dit direct, wij geven geen geld retour op het moment dat de reservering is geplaatst en betaald zónder het invoeren van de kortingscode.

De korting is toepasbaar op 1,5 uur waterskiën 16 jaar of ouder én 1,5 uur waterskiën t/m 15 jaar. Indien je gebruik wil maken van het groepstarief dan is het voordeliger om de korting toe te passen op bovengenoemde arrangementen i.p.v. het groepstarief te selecteren.