ZwemChallenge: Doe jij mee? GEANNULEERD I.V.M. CORONA VIRUS

 

De Nationale ZwemChallenge is een concept om de zwemveiligheid te toetsen. Iedereen met minimaal zwemdiploma A kan de eigen zwemvaardigheden ervaren door een uitdagend en leuk parcours. Na het afleggen van de Nationale ZwemChallenge ontvangen deelnemers een certificaat met als optie een persoonlijk advies hoe de zwemvaardigheden, waar nodig, te verbeteren.

De Challenge bestaat uit:

– een deel gekleed zwemmen: ‘survivalchallenge’

– een deel in badkleding: ‘funchallenge’.

Ieder kind op een van de basisscholen in Weert met minimaal zwemdiploma A kan hieraan deelnemen.

We zullen blokken maken van een half uur met max. 30 deelnemers per half uur,  Is het blok vol, dan wordt een volgend blok opengesteld voor inschrijving. De rest van de tijd kunnen deelnemers gebruik maken van het golfslagbad recreatief zwemmen.

Tijd: van 15:00 tot 17:30, afhankelijk van het aantal deelnemers

Om te reserveren kies dag en tijd en klik op “In winkelwagen”
In het besteloverzicht klik je op “Volgende”  Volg de schermen
Heb je een zwemscore account dan kun je daarmee inloggen. Klik hiervoor op de tekst: “Heeft u een MijnZwemscore account?”Je krijgt dan de mogelijkheid voor invoeren van de accountnaam en wachtwoord. Je kunt dan meteen verder met de  inschrijving.

Heb je geen zwemscore account, vul dan de gevraagde adresgegevens in. Graag de voornaam en achternaam van het deelnemend kind invullen.Je hoeft geen account aan te maken.

Date

24 June 2020
Expired!

Time

+ hele dag gebruik zwembad
15:00 - 17:30

More Info

Inschrijven
Inschrijven