Online reserveren

Kom lekker zwemmen of waterskiën bij zwembad en waterskibaan De IJzeren Man!
De zomervakantie loopt van 24 juli t/m 5 september. In deze periode kunt u bij ons terecht voor recreatief zwemmen, familie zwemmen, waterskiën, banen zwemmen en aquasporten. Tickets voor deze activiteiten kunnen alleen online gereserveerd worden in onze webshop. De tickets voor waterskiën, banen zwemmen en aquasporten staan voor de hele zomervakantie online.

Het recreatief zwemmen is als volgt geregeld:
We werken iedere dag met 2 tijdblokken.
Het eerste tijdblok is het Familie zwemmen van 10.00 – 12.00 uur en dit is altijd binnen in ons golfslagbad. Dit tijdblok staat al voor de hele zomervakantie open in onze webshop.
Het tweede tijdblok is afhankelijk van de weersvoorspelling.
Indien het binnenbad open gaat is het tweede tijdblok van 13.00 – 18.00 uur
Indien het buitenbad open gaat is het tweede tijdblok van 10.00 – 19.00 uur
Tickets voor dit tweede tijdblok worden iedere dag om 08.00 uur ’s morgens opengezet in onze webshop. Geboekte tickets worden niet verplaatst naar een andere datum of een ander tijdblok en er is geen restitutie mogelijk.

RECREATIEF ZWEMMEN EN
FAMILIE ZWEMMEN

Het recreatief zwemmen is als volgt geregeld:
We werken iedere dag met 2 tijdblokken.
Het eerste tijdblok is het Familie zwemmen van 10.00 – 12.00 uur en dit is altijd binnen in ons golfslagbad. Dit tijdblok staat al voor de hele zomervakantie open in onze webshop.
Het tweede tijdblok is afhankelijk van de weersvoorspelling.
Indien het binnenbad open gaat is het tweede tijdblok van 13.00 – 18.00 uur
Indien het buitenbad open gaat is het tweede tijdblok van 10.00 – 19.00 uur
Tickets voor dit tweede tijdblok worden iedere dag om 08.00 uur ’s morgens opengezet in onze webshop. Geboekte tickets worden niet verplaatst naar een andere datum of een ander tijdblok en er is geen restitutie mogelijk.

Lees voor het reserveren de aandachtspunten recreatief zwemmen.

WATERSKIËN OF WAKEBOARDEN

Vóóraf reserveren is verplicht! Doe dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van een tijdsblok. De waterskibaan draait bij minimaal 3 deelnemers. Is dit aantal niet behaald, dan gaat het betreffende tijdsslot niet door en kan de gereserveerde plek ingezet worden, in overleg, op een tijdsslot waar voldoende deelnemers zijn.

Bekijk de regels en praktische zaken die je moet weten voordat je een reservering maakt. Tevens is het belangrijk dat je onze huisregels goed leest!

BANEN ZWEMMEN

Kom lekker Banen zwemmen bij zwembad en waterskibaan De IJzeren Man! Het Banen zwemmen is in ons 25 meter bad binnen, tenzij anders aangegeven. Reserveren  is verplicht!
Je kunt voor het Banenzwemmen op dit moment alleen losse tickets reserveren. Een plaats reserveren met jouw abonnement is helaas (nog)  niet mogelijk.

Er zijn enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Lees deze goed door en reserveer daarna vóóraf via onderstaande link.

AQUASPORT ZOMERLES

Ook tijdens de zomervakantie kun je lekker komen sporten bij Zwembad en Waterskibaan De IJzeren Man. Doe op maandagavond mee met AquaVaria of op woensdagavond met AquaSpinning. Losse tickets voor deze zomerlessen zijn alleen verkrijgbaar in onze webshop. Reserveer snel jouw plekje want vol = vol!
AquaVaria: een combinatie van diverse Aquasporten en spierversterkende oefeningen. Het gevarieerde programma zorgt voor zoveel wisselende oefenstof zodat iedere les weer een verrassing is!
AquaSpinning: een trendy sport overgewaaid vanuit Italië. De sport wordt uitgevoerd op een “Hydro Ryder”, een soort hometrainer die in het water staat. De training is weliswaar intensief, maar erg goed voor uw conditie en spieren.