Online reserveren

De zwembad activiteiten worden gefaseerd opgestart en afgestemd op de op dat moment geldende corona maatregelen. Daardoor kan de beschikbaarheid van activiteiten of het recreatief zwemmen wijzigen.

Het is mogelijk om recreatief te komen zwemmen. Let op! Je moet reserveren hiervoor. Check de beschikbaarheid.

RESERVEREN RECREATIEF ZWEMMEN

Er zijn enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Lees deze goed door en reserveer daarna vóóraf via onderstaande link. Er is namelijk maar plek voor beperkt aantal personen per tijdsblok en vol is vol! Let op: Per dag kunnen de aantallen worden aangepast. Check de beschikbaarheid.

In het bezit van een 6-badenkaart of een 11-badenkaart en nog geen bericht van ons ontvangen? Neem dan aub telefonisch contact met ons op zodat u daarna snel kunt reserveren via onderstaande link.

LET OP: kies via onderstaande link voor “reserveren recreatief zwemmen” als je een kaartje wil kopen.

RESERVEREN ZWEMBADFEESTJE

Het zwemfeest is voor kinderen t/m 12 jaar die in het bezit zijn van het A Diploma. Dit feestje is te reserveren vanaf 7 personen en maximaal 12 kinderen. De feestjes zijn te boeken op woensdag- en zaterdagmiddag.

Kies via onderstaande link voor “reserveren zwembadfeestje” als je een kinderfeestje wil reserveren.

RESERVEREN ZWEMBADPARTYKAART

Er zijn enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Lees deze goed door en reserveer daarna vóóraf via onderstaande link. Er is namelijk maar plek voor beperkt aantal personen per tijdsblok en vol is vol! Let op: Per dag kunnen de aantallen worden aangepast. Check naar de beschikbaarheid.

LET OP: kies via onderstaande link voor “reserveren zwembadpartykaart” als je een kaartje wil kopen.

RESERVEREN DISCOZWEMMEN

Dit is een zwembadfeest voor kinderen t/m 16 jaar in het bezit van een zwemdiploma. Per 5 kinderen heeft 1 begeleider daarom gratis toegang. Volwassen mogen NIET het water in.

LET OP: kies via onderstaande link voor “reserveren discozwemmen” als je een kaartje wil kopen.

BANEN ZWEMMEN

Er zijn enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Lees deze goed door en reserveer daarna vóóraf via onderstaande link. Er is namelijk maar plek voor 30 personen per tijdsblok en vol is vol.

In het bezit van een 11-baden daltarief kaart of passepartout en nog geen bericht van ons ontvangen? Neem dan aub telefonisch contact met ons op zodat u daarna snel kunt reserveren via onderstaande link.

RECREATIEF ZWEMMEN TEGEN GEREDUCEERD TARIEF

Op maandag en woensdag tussen 16.00 en 18.00 u kun je zwemmen tegen een lager tarief Entree vanaf 4 jaar: € 2,85 Entree kind onder 4 jaar € 1,50