Online reserveren

Kom lekker zwemmen of waterskiën bij zwembad en waterskibaan De IJzeren Man!
U bij ons terecht voor recreatief zwemmen, familie zwemmen, waterskiën, banen zwemmen en aquasporten. Tickets voor deze activiteiten kunnen alleen online gereserveerd worden in onze webshop.

Reserveer snel je plekje Lees voor het reserveren de aandachtspunten recreatief zwemmen.

Let goed op voor welke dag en tijd u reserveert. Geboekte tickets worden niet verplaatst naar een andere datum of een ander tijdblok en er is geen restitutie mogelijk.

RECREATIEF ZWEMMEN EN
FAMILIE ZWEMMEN

Kom lekker zwemmen bij zwembad De IJzeren Man!
Heerlijk genieten van de golven in ons golfslagbad of ga super snel naar beneden van onze 70 meter lange glijbaan. Tickets kunnen alleen online gereserveerd worden in onze webshop.

Let goed op voor welke dag en tijd u reserveert. Geboekte tickets worden niet verplaatst naar een andere datum of een ander tijdblok en er is geen restitutie mogelijk.

Lees voor het reserveren de aandachtspunten recreatief zwemmen.

WATERSKIËN OF WAKEBOARDEN

Vóóraf reserveren is verplicht! Doe dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van een tijdsblok. De waterskibaan draait bij minimaal 3 deelnemers. Is dit aantal niet behaald, dan gaat het betreffende tijdsslot niet door en kan de gereserveerde plek ingezet worden, in overleg, op een tijdsslot waar voldoende deelnemers zijn.

Bekijk de regels en praktische zaken die je moet weten voordat je een reservering maakt. Tevens is het belangrijk dat je onze huisregels goed leest!

BANEN ZWEMMEN

Kom lekker Banen zwemmen bij zwembad en waterskibaan De IJzeren Man! Het Banen zwemmen is in ons 25 meter bad binnen, tenzij anders aangegeven. Reserveren  is verplicht!
Tijdens de zomervakantie (26 juli t/m 3 september) kunt u banen zwemmen van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 11.00 uur. Vanaf 6 september gaan we weer terug naar onze reguliere tijden.

Er zijn enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Lees deze goed door en reserveer daarna vóóraf via onderstaande link.

AQUASPORT ZOMERLES

Ook tijdens de zomervakantie kun je lekker komen sporten bij Zwembad en Waterskibaan De IJzeren Man. Doe op maandagavond mee met AquaVaria of op woensdagavond met AquaSpinning. Losse tickets voor deze zomerlessen zijn alleen verkrijgbaar in onze webshop. Reserveer snel jouw plekje want vol = vol!
AquaVaria: een combinatie van diverse Aquasporten en spierversterkende oefeningen. Het gevarieerde programma zorgt voor zoveel wisselende oefenstof zodat iedere les weer een verrassing is!
AquaSpinning: een trendy sport overgewaaid vanuit Italië. De sport wordt uitgevoerd op een “Hydro Ryder”, een soort hometrainer die in het water staat. De training is weliswaar intensief, maar erg goed voor uw conditie en spieren.