Online reserveren

De zwembad activiteiten worden gefaseerd opgestart en afgestemd op de op dat moment geldende corona maatregelen. Daardoor kan de beschikbaarheid van activiteiten of het recreatief zwemmen wijzigen.

RECREATIEF ZWEMMEN

Kom heerlijk genieten van ons golfslagbad óf indien het zonnetje schijnt van onze mooie buitenbaden. Vanaf nu kun je weer lekker plonzen bij zwembad De IJzeren Man. Reserveren is verplicht! In onze webshop ziet welke tijdblokken beschikbaar zijn en of het binnenbad of het buitenbad open is. Reserveer snel je plekje, dit is verplicht! Lees voor het reserveren de aandachtspunten recreatief zwemmen buitenbad

BANEN ZWEMMEN

Kom lekker Banen zwemmen bij zwembad en waterskibaan De IJzeren Man! Het Banen zwemmen is in ons 25 meter bad binnen, tenzij anders aangegeven. Reserveren  is verplicht!
Je kunt voor het Banenzwemmen op dit moment alleen losse tickets reserveren. Een plaats reserveren met jouw abonnement is helaas (nog)  niet mogelijk.

Er zijn enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Lees deze goed door en reserveer daarna vóóraf via onderstaande link.

WATERSKIËN OF WAKEBOARDEN

Vóóraf reserveren is verplicht! Doe dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van een tijdsblok. De waterskibaan draait bij minimaal 3 deelnemers. Is dit aantal niet behaald, dan gaat het betreffende tijdsslot niet door en kan de gereserveerde plek ingezet worden, in overleg, op een tijdsslot waar voldoende deelnemers zijn.

Bekijk de regels en praktische zaken die je moet weten voordat je een reservering maakt. Tevens is het belangrijk dat je onze huisregels goed leest!