Persbericht: Zwembad De IJzeren Man volledig open

= = = = = = = = =

Persbericht – 2 oktober 2018

Zwembad De IJzeren Man weer volledig open

Nadat er een inspectie heeft plaatsgevonden naar de uitgevoerde werkzaamheden heeft het college van burgemeester en wethouders besloten dat Zwembad De IJzeren Man weer volledig geopend kan worden. Het bad werd half september gesloten omdat uit een uitgevoerde inspectie bleek dat er corrosie zat op delen van de ophang-/ en draagconstructie en bevestigingsmiddelen. Eerder al werden er werkzaamheden verricht aan het 25-meter bad en het instructiebad. Deze mochten daarom al eerder weer open.

Werkzaamheden, veiligheid & vertrouwen
Voor de Gemeente en Stichting Zwembad De IJzeren Man staat veiligheid boven alles. Stichting Zwembad De IJzeren Man heeft op basis van het inspectierapport de werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd om de veiligheid van bezoekers en personeel van het zwembad te waarborgen. Naast dit specifieke onderhoud vindt er natuurlijk regulier onderhoud plaats. Dit varieert van regulier dagdagelijks onderhoud tot specifieke onderhoudsklussen waarbij het zwembad enkele dagen wordt gesloten.

Woensdag 3 oktober opening alle zwembaden
Concreet betekent dit dat het zwembad vanaf woensdag 3 oktober weer is geopend. Alle activiteiten; zwemlessen, aquasporten, kinderfeestjes, swim2play en het zwemmen voor verenigingen die normaal gesproken plaatsvinden, gaan nu ook weer regulier door.

= = = = = = = = =