Informatie zwembad|waterskibaan|beachclub de IJzeren man i.v.m. Corona virus

18-6 update: nieuw! Familiezwemmen: op zondagen van 10.00-12.00 uur kun je gezellig met je gezin heerlijk komen zwemmen in het golfslagbad, peuterbaden, instructiebad en glijbaan. Reserveren is verplicht.

11-6 update: deze week zijn de aquasporten gestart. Tevens kan recreatief gezwommen worden in onze binnen- óf buitenbaden. Als we open zijn met ons buitenbad kan er alléén buiten worden gezwommen en niet binnen. Bij weersverandering, lees regen/noodweer moeten we sluiten, men krijgt géén restitutie. Per dag wordt er gekeken of het buiten bad of binnenbad open gaat. Reserveren is verplicht.

28-5 update: vanaf 1 juni zijn er maatregelen versoepeld. Te weten: – Het percentage vrij chloor is verminderd; – De toiletten mogen worden gebruikt;- . Er kan worden gereserveerd om recreatief te komen zwemmen in onze buitenbaden voor: woensdag 27-5 t/m 1 juni 2020. * In onze eerdere berichtgeving hebben we aangegeven dat we met met meerdere tijdsblokken gaan werken. Deze maatregel hebben we herzien en is aangepast naar 1 tijdsblok.  * onze binnenbaden blijven gesloten voor recreatief gebruik van 28-5 t/m 1 juni 2020.

25-5 update: De pilot is geslaagd. We kijken per week wanneer we open kunnen. Vanaf woensdag 27-5 t/m 1 juni kun je reserveren voor onze buiten baden. Mochten de weersomstandigheden veranderen, dan zal het binnen bad open gaan. Let op! Je moet wel reserveren. Lees v.t.v. goed de maatregelen door.

22-5 update: in verband met veranderde weersomstandigheden is op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 mei het binnenbad geopend i.p.v. het buitenbad. Hiervoor moet je wel reserveren. Lees v.t.v. goed de maatregelen door. Dit is een pilot, na het weekend gaan we kijken hoe we verder kunnen gaan.

20-5 update: vanaf morgen, Hemelvaartsdag, 21 mei kan er in onze buiten baden worden gezwommen. Hiervoor moet je wel reserveren. Lees v.t.v. goed de maatregelen door. Dit is een pilot, na het weekend gaan we kijken hoe we verder kunnen gaan.

14-5 update: vanaf vrijdag 15-5 gaan we starten met baantjes zwemmen, voorlopig alleen door de week van 12.00-13.00 uur. Helaas is het in de avond nog niet mogelijk. Je moet reserveren voor een plek, maximaal 25 plaatsen zijn beschikbaar. Je dient de maatregelen te volgen, klik hier om te reserveren.

12-5 update:

Goed nieuws! We mogen weer open!

Vandaag heeft de Gemeente Weert toestemming gegeven om weer open te gaan.

We zullen vanaf woensdag 13 mei weer starten met de zwemlessen.

wij zijn ontzettend blij dat we weer mogen opstarten. We zijn druk bezig geweest om alles corona-proof te maken d.m.v. protocollen en voorschriften conform richtlijnen van het RIVM. Vanaf woensdag 13 mei gaan we starten met de zwemlessen. We starten rustig op zodat we op een verantwoorde wijze de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers kunnen waarborgen. Houd onze website in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

7-5 update: https://www.rijksoverheid.nl/…/…/openbaar-en-dagelijks-leven

De samenwerkende partijen in de zwembranche publiceren vrijdag 8-5 een protocol om te gebruiken bij de heropening van de zwembaden.

Dit protocol zorgt er voor dat iedereen weer op een veilige en verantwoorde manier kan genieten van de zwemsport, rekening houdend met de belangen van alle zwemmers, zwembadpersoneel en zwemverenigingen.

Zodra we goedkeuring krijgen vanuit de gemeente wanneer we open mogen, laten we het jullie z.s.m weten. Nog eventjes geduld

28-4 update: de corona maatregelen zijn verlengt t/m 19 mei en daarom zijn wij ook t/m 19 mei gesloten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. We houden jullie op de hoogte voor de eventuele wijzigingen en ontwikkelingen.

31-3 update: de corona maatregelen zijn verlengd t/m 28 april en daarom zijn wij ook t/m 28 april gesloten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. We houden jullie op de hoogte voor de eventuele wijzigingen en ontwikkelingen.

Update: t/m 6 april zijn we gesloten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. We houden jullie op de hoogte voor de eventuele wijzigingen en ontwikkelingen.

Persbericht

Sluiting Zwembad | Waterskibaan |Beachclub De IJzeren Man

Na uitvoerig overleg intern, binnen de Raad van Toezicht en in samenspraak met de Gemeente Weert is er besloten om vanaf vrijdag 13 maart 2020, 19.00 uur het zwembad te sluiten i.v.m. het corona-virus. Dit om zo min mogelijk risico te lopen voor onze inwoners/bezoekers en medewerkers. Veiligheid voor alles.

Op dit moment volgen we de richtlijnen van het RIVM en zijn we in ieder geval gesloten tot en met 31 maart 2020. Op de website www.zwembadweert.nl en social media zullen we iedereen op de hoogte houden wanneer we weer open kunnen gaan.

We zullen voor alle kinderfeestjes boekingen die er voor komende tijd staan kijken om deze om te boeken naar een later tijdstip.

Voor vragen kan er een e-mail gestuurd worden naar info@zwembadweert.nl